22/11/2013

Перший розумний бізнес-центр відкривається

Перший розумний бізнес-центр відкривається

Будівництво першого в Києві бізнес-центру класу «А+» IQ business center завершиться в кінці 2013 року. Відкриття заплановане в першій половині 2014 року.

IQ business center розташований в центрі столиці, на перехресті бульвару Дружби Народів та вулиці Струтинського. Таке розташування дозволяє швидко та зручно добиратись в елітні райони Конча-Заспи, міжнародні аеропорти «Бориспіль» та «Київ», Верховну Раду й інші ділові об’єкти столиці. Відмінною рисою бізнес-центру класу «А+» є неперевершені види з вікон: живописні зелені береги Дніпра, «Батьківщина-Мати», Києво-Печерска Лавра, центр Києва. 

«Неповторний дизайн, вигідна локація, комфортне luxury-середовище, інноваційні технології, інтелектуальна система керування ліфтовою  групою, сучасні інженерні системи, енергоощадність – це лише частина переваг нового бізнес-центру класу «А+».

«Реалізація офісних приміщень вже стартувала», - заявила Анна Попруга, керівник відділу маркетингу й продажів компанії «К.А.Н. Девелопмент».

В рамках 19-поверхового комплексу, загальна площа якого складає 45 195 кв.м, передбачена власна інфраструктура. Тут буде відкрито фітнес-клуб Sport Life Fitness De Lux з басейном та першою унікальною outdoor-зоною, конференц-комплекс, ресторан з терасою та їдальня для співробітників, відділення банку, SPA-центр, салон краси, а також трирівневий паркінг на 244 машиномісця і гостьова стоянка на 25 машиномісць. Унікальною особливістю БЦ стане сертифікований вертолітний майданчик на даху будівлі.

Аудиторія IQ business center -  компанії-лідери ринків. Саме тому тут вперше пропонується сервіс вищого класу. Тільки тут для V.I.P. передбачені: окремий вхід, персональний ліфт, зона V.I.P.-паркінгу,  а також повний спектр послуг, що надаються цілодобово.