18/05/2021

Colliers тепер в IQ BUSINESS CENTER

Colliers тепер в IQ BUSINESS CENTER

Міжнародна компанія Colliers, провідний консультант на ринку комерційної нерухомості України, переїхала в IQ business center.

Новий офіс компанії в одному з кращих бізнес-центрів класу А відповідає основним тенденціям розвинених ринків офісної нерухомості Європи та США.

Олександр Носаченко, керівний директор Colliers Ukraine коментує:
«Сьогодні непрості часи для всього бізнесу, зокрема й для ринку офісної нерухомості. Крім якості самого проєкту, місцезнаходження та інших критеріїв, роль керуючої структури бізнес-центру набуває все більшого значення. Саме грамотне управління, створення максимального комфорту для нових орендарів та підтримка лояльності з боку існуючих партнерів впливає на фінансовий успіх об’єкту, зокрема на підвищення показника заповнюваності, рівня орендної ставки, та відповідно, на збільшення грошового потоку для інвестора. Яскравим прикладом такої професійної роботи можна сміливо відзначити команду бізнес-центру IQ, в який тільки переїхала компанія Colliers Ukraine. Бізнес-центр продовжує залучати нових якісних орендарів та тісно співпрацювати з існуючими».

«Новий офіс Colliers в Україні спроєктовано згідно з усіма сучасними вимогами до офісних приміщень. Для цього ми використовували наш накопичений досвід та досвід наших колег на більш розвинених ринках. Офіси компанії представлені в 67 країнах світу. В Україні Colliers працює вже 24 роки та є лідером у сфері послуг на ринку комерційної нерухомості. Незважаючи на певну тенденцію скорочення офісних приміщень, ми продовжуємо розвиватися в Україні, інвестувати в персонал, в новий якісний та більший за площею офісний простір. Ми розширюємося, маємо дуже амбітні плани щодо подальшого розвитку бізнесу та ринку загалом», – додає експерт.