13/03/2014

IQ Business Center введений в експлуатацію

IQ Business Center введений в експлуатацію

Перший в Україні бізнес-центр класу «А+» IQ business center, розташований в Печерському районі Києва на перехресті бульвару Дружби Народів та вулиці Струтинського, введений в експлуатацію.
Будівництво об’єкту завершено згідно з графіком. Перші орендарі вже можуть розпочинати ремонтні роботи.

IQ business center - це 19-поверхова будівля загальною площею 45 121 кв.м. з підземним 3-рівневим паркінгом та вертолітним майданчиком, побудованим відповідно до міжнародних стандартів.  Таким чином, комплекс став першим офісним центром країни з вертодромом на даху. Архітектурна концепція бізнес-центру виконана відомим українським архітектурним бюро ТАМ А. Пашенько. Інтер’єри комплексу розроблені англійською компанією  Swanke Hayden Connell Architects. 

"Реалізуючи проект  IQ Business Center, ми намагались створити виключно затишну та функціональну атмосферу, а також сприятливе для здоров’я середовище", - прокоментувала Анна Попруга, керівник відділу маркетингу та продажу KAN Development. 

В IQ Business Center вперше використовується унікальна концепція, завдяки якій в сучасному офісному центрі класу «А+» створені максимально комфортні умови роботи майбутніх орендарів - провідних компаній України та світу. Вигідна локація, комфортне luxury-середовище, гнучкі планувальні рішення, інноваційні технології, інтелектуальна система керування ліфтами, сучасні інженерні системи,
енергоощадність, а також європейські стандарти інсоляції дозволять найкращим чином організувати діяльність компаній-орендарів.

Окрім цього в рамках комплексу представлена власна інфраструктура: фітнес-центр Sport Life формату DeLux з басейном та відкритою зоною тренажерів, конференц-комплекс, лоббі-бар, ресторан з терасою та їдальня для співробітників, відділення банку та салон краси, туристичне агентство, нотаріус, хімчистка, а також флорист і преса. Окремий акцент на потребах VIP-резидентів – для них передбачений окремий вхід, персональний ліфт, зона VIP-паркінгу, а також повний спектр послуг.