22/11/2013

Територія великого бізнесу - IQ Business Center

Територія великого бізнесу - IQ Business Center

В елітному районі Києва закінчується будівництво першого в Україні бізнес-центру класу «А +» IQ business center. Відкриття комплексу заплановано на початок 2014 року.

В IQ business center вперше використовується унікальна концепція, що дозволяє створити виключно комфортні умови роботи майбутніх орендарів - провідних компаній України та світу. Гнучкі планувальні рішення дозволять найкращим чином організувати діяльність майбутніх орендарів, інтелектуальна система управління ліфтами оптимізує і зробить більш комфортним переміщення між поверхами, унікальна форма будівлі і європейські стандарти інсоляції забезпечать максимум природного освітлення.

IQ business center має безліч переваг, серед яких не тільки інноваційні рішення, але і вигідне розташування, а також власна інфраструктура. У бізнес-центрі передбачено все для статусних представників цільової аудиторії: персональний вхід, ліфт, парковка і навіть сертифікований вертолітний майданчик.

Приємним гастрономічним наповненням IQ business center стане кав'ярня в лобі, а також статусний ресторан з терасою і їдальня для співробітників, де будуть задоволені всі потреби орендарів: від щоденних ланчів до бізнес-зустрічей будь-якого формату. Один з поверхів буде повністю відведений під фітнес-клуб Sport Life Fitness De Lux з басейном, першої унікальної outdoor-зоною, просторими тренажерними залами та іншими невід'ємними атрибутами фітнесу.

Крім цього в IQ business center будуть представлені: конференц-комплекс, SPA-центр, відділення банку, нотаріус, салон краси, туристичне агентство, хімчистка, преса і флористика. Для співробітників і гостей БЦ передбачений трирівневий паркінг на 244 машиномісця і гостьова стоянка.

Інтер'єри бізнес-центру розроблені відомою англійською компанією Swanke Hayden Connell Architects.