1/11/2013

Перший з вертолітним майданчиком

Перший з вертолітним майданчиком

На початку 2014 року в діловому центрі Києва відкриється перший в Україні бізнес-центр класу «А +» IQ business center. Як повідомив девелопер проекту - компанія «К.А.Н. Девелопмент», будівництво IQ business center, розташованого в Печерському районі Києва на перетині бульвару Дружби Народів та вулиці Струтинського, йде згідно з графіком і буде завершено наприкінці поточного року.

Унікальною особливістю комплексу стане сертифікований вертолітний майданчик на даху 19-поверхової будівлі.

Вертодром, діаметр робочої площі якого складає 30 метрів, здатен прийняти більшість вертольотів зі злітною масою до 4 тонн і максимально габаритним розміром до 15 метрів. Майданчик сертифікується за правилами візуальних польотів без можливості дозаправки літаючого апарата. Вертодром буде розташований над офісною будівлею з окремим виходом до VIP-ліфта.

«Вертолітний майданчик готовий в обсязі будівельної частини. Зараз проходить закупівля основного метеорологічного і диспетчерського обладнання для подальшої сертифікації», -повідомила Ганна Попруга, керівник відділу маркетингу і продажів компанії« К.А.Н. Девелопмент ».

Серед основних переваг IQ business center експерти також виділяють: вигідне розташування, індивідуальне архітектурне рішення з терасами, комфортне luxury-середовище, інноваційні технології, гнучкі планування, енергоощадність, сучасні інженерні системи, а також унікальні можливості для VIP.

Для VIP-резидентів передбачені: окремий вхід, персональний ліфт, зона VIP-парковки, а також повний спектр послуг, доступних в будь-який час доби.

В рамках комплексу, загальна площа якого становить 45 195 кв.м, передбачена власна інфраструктура: фітнес-клуб Sport Life Fitness DeLux з басейном і першою унікальною outdoor-зоною, конференц-комплекс, ресторан з терасою і їдальня для співробітників, відділення банку, SPA-центр, салон краси, туристичне агентство, а також підземний паркінг і гостьова стоянка.