28/10/2016

IQ Business Center знову у лідерах!

IQ Business Center знову у лідерах!

На престижній міжнародній премії у галузі нерухомості  European Property Awards,  27 жовтня у Лондоні IQ business center переміг в номинації Office development.

Оцінювання проектів відбулось за участі 70 визнаних експертів у галузі нерухомості, дизайну, будівництва та журналістів, які оцінювали проекти за низкою параметрів: якість проектування та будівництва, архітектурне рішення, дизайн інтер'єрів. Аудит результатів конкурсу проводило видавництво Daily Telegraph.
Перші місця в номінаціях конкурсу отримують лише ті проекти, які показали найвищий ступінь професійності та компетенцій у своїй галузі. Перемога в авторитетному міжнародному конкурсі International Property Awards ще раз стала підтвердженням визнання якості та інноваційності IQ
business center, відповідності світовим та європейським сертифікатам.

International Property Awards – одна з найбільш престижних та визнаних міжнародних премій у галузі нерухомості. Цього року премія святкує своє 25-річчя. Нагороди розподіляють за регіонами: Африка, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Ближній Схід, Європа, Великобританія (окремо від усієї Європи), Північна та Південна Америка. В рамках премії існує декілька номінацій: «Архітектура», «Інтер'ер», «Девелопмент» та «Компанія в галузі нерухомості», які, в свою чергу, розділяються на підкатегорії.

http://propertyawards.net/europe-2016/