28/10/2014

Сайт www.iqbc.ua один з найкращих сайтів в Україні

Сайт www.iqbc.ua один з найкращих сайтів в Україні

За результатами загальноукраїнського конкурсу дизайну Ukrainian Design: The Very Best Of сайт офісного центру IQ business center визнаний одним з переможців номінації «Digital дизайн» в категорії «Дизайн веб-сайтів» http://design-awards.com.ua/ua/winners/2014/185/. Серед інших переможців – ресурси провідних IT-компаній, компаній паливного ринку, світових брендів FMCG.

Сайт IQ business center, першого та єдиного в Україні офісного об'єкту класу А+, був розроблений в 2013 році компанією AIMBULANCE. За словами креативного директора AIMBULANCE Володимира Смірнова, розробка цього ресурсу була непростою задачею. «Сайт повинен був відображати складність та преміальність проекту, його унікальні архітектурні та технічні рішення", - прокоментував Володимир Смірнов завдання за проектом.

«Ми дуже раді перемозі сайту IQ business center. Починаючи з концепції, наша команда прагнула створити об'єкт, який не лише задовільнив би поточні потреби статусних орендарів, але й надав додаткові найсучасніші переваги вищого класу», - коментує директор з маркетингу та продажів девелоперської компанії KAN Development Анна Попруга.

«Як не дивно, в Україні великий дефіцит якісних сайтів бізнес-центрів. Гадаю, ми задали планку на ринку, і в майбутньому будемо бачити лише навігаційно зручні, зрозумілі з точки зору контенту й просто приємні для користувачів сайти офісних приміщень», - коментує директор з маркетингу IQ business center  Олеся Назаренко.

Бізнес-центр IQ business center введений в експлуатацію в 2014 році та є першим в Україні офісним об'єктом класу "А+" . www.iqbc.ua